середа, 26 грудня 2012 21:00

Колесніченко заявив, що для нього добробут важливіший за "язик"

Колесніченко заявив, що для нього добробут важливіший за "язик"
Фото: liga.net

Україна перебуває на порозі фашизму.

Про це заявив народний депутат від фракції Партія регіонів Вадим Колесніченко в ефірі "Ера-FM".

"Для мене важливий пріоритет прав людини. Буквально півтора-два місяці тому опоненти і критики моєї політики говорили "ну Вам же не забороняють говорити російською мовою. У чому проблема?". Сьогодні я повідомляю офіційно: фашизм на порозі. Нам відповідно до закону дозволено говорити в тому числі російською мовою в парламенті. І нам політична сила, яку делегували у парламент, забороняє це, оголошує обструкцію. Завтра мені заборонять ходити в піджаку. Післязавтра визначать, з ким жити і як. Це те, що пройшла Німеччина в 20-30-ті роки минулого століття", - сказав Колесніченко.

"Якщо до цього для мене було не принципово, якою мовою спілкуватися: українською

або російською залежно від комфорту свого співрозмовника - то сьогодні я змушений принципово спілкуватися російською мовою, щоб люди знали і розуміли: у них є права, за які потрібно боротися", - додав Колесніченко.

За його словами, економіка важливіше мовного питання.

"На жаль, ми скочуємося ... в суспільстві намагаються скотитися до теми обговорення мови. Хоча і для мене, і для фракції Партії регіонів, та й для всієї країни ключовим питаннями є питання економіки, розвитку нашої держави та забезпечення добробуту кожного українця. Мені, наприклад, абсолютно все одно, якою мовою десь вивіска. Важливо, щоб це було зручно людям. Вивіска хоч на 10 мовах не визначає економічного добробуту нашої країни", - пояснив Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко заявив, що для нього добробут важливіший за "язик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути