середа, 23 січня 2013 13:52

Коли вбили Щербаня, говорили про переділ бізнесу - Рибак

Коли вбили Щербаня, говорили про переділ бізнесу - Рибак
ФОТО: ua-ekonomist.com

Голова Верховної Ради Володимир Рибак заявляє, що у справі про вбивство депутата Євгена Щербаня в 1996 році правоохоронці мають поставити крапку.

"Є наша правоохоронна система, є правоохоронна система в світі, треба до кінця розібратися, чому так сталося", – сказав Рибак в інтерв'ю Радіо Свобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак божиться, що кликав нардепів на позачергову сесію

"Я пам'ятаю, коли вбили Щербаня, весь Донецьк гудів. Називалися різні прізвища, що йде переділ бізнесу, і дніпропетровські бізнесмени вбивають донецьких бізнесменів. Я не хочу зараз називати прізвищ, але так було... Молоді люди загинули через бізнес", – сказав Рибак, який у ті роки був мером Донецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура розпочала кримінальне провадження проти "свободівця"

Генпрокурор Віктор Пшонка минулого тижня заявив, що ГПУ завершила розслідування кримінальної справи про вбивство в 1996 році депутата Верховної Ради 2-го скликання Євгена Щербаня і підозрює колишнього прем'єра Юлію Тимошенко в організації вбивства. Пшонка також заявив, що досудове слідство зібрало матеріали, які свідчать про те, що Тимошенко замовила це вбивство разом із Лазаренком.

Зараз ви читаєте новину «Коли вбили Щербаня, говорили про переділ бізнесу - Рибак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути