середа, 23 січня 2013 10:29

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко "марно розраховує на європейський суд" у справі Щербаня - "регіонал"

Тимошенко "марно розраховує на європейський суд" у справі Щербаня - "регіонал"
Володимир Олійник знає про якісь докази проти Тимошенко. Фото: elektorat.te.ua

Заява екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, в якій вона відкидає свою причетність до справи про вбивство народного депутата Євгена Щербаня, пов'язана з неможливістю політизувати кримінальний процес, як це вийшло у її команди з "газовим справою", зазначив народний депутат Володимир Олійник (фракція Партії регіонів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пшонка заздалегідь орієнтує суд, що Тимошенко треба засудити на довічне — екс-суддя

"Юлія Тимошенко намагається всіма способами уникнути відкритого і гласного кримінального судового процесу по її звинуваченням у замовному вбивстві Євгена Щербаня. Вона боїться не стільки самого суду, скільки доказів, які будуть пред'явлені стороною обвинувачення. Вона боїться, що люди дізнаються правду про темних плямах її біографії середини 90-х", - цитує депутата прес-служба Партії регіонів.

Олійник зазначив, що, зробивши заяву про непричетність до справи Щербаня, Тимошенко жодним словом не обмовилася, чи знає вона членів бандитського угруповання Кушніра. На його переконання, якщо вона мовчить з цього питання, то це доводить, що вона з ними знайома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція розповіла про тортури над Тимошенко та Луценком європейському омбудсмену

"Якщо в результаті відкритого процесу суспільство визнає її провину, це буде кінцем кар'єри політика Тимошенко", - заявив парламентар, додавши, що для цього є всі передумови: за версією звинувачення, у вбивстві Щербаня у неї був присутній прямий корисливий мотив - переділ ринку газу та можливість зробити це разом з екс-прем'єром Павлом Лазаренком.

"Справа Щербаня - кримінальна. І його не вдасться подати на Заході як політичне переслідування опозиції. Це розуміє і Тимошенко, і її захист. Тож вона сьогодні марно розраховує на європейський суд і міжнародні інстанції", - резюмував політик.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко "марно розраховує на європейський суд" у справі Щербаня - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути