понеділок, 21 лютого 2011 22:56

Клюєв тепер головний по революціях в Лівії та інших країнах

Клюєв тепер головний по революціях в Лівії та інших країнах

Уряд створив робочу групу на чолі з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим для оперативного реагування на ситуацію на Близькому сході й у Північній Африці.

Як повідомляє Департамент інформації й комунікацій із громадськістю секретаріату Кабміну, у робочу групу ввійшли Міністр закордонних справ і Міністр із питань надзвичайних ситуацій.

Група створена, з огляду на необхідність забезпечити безпеку громадян України, що перебувають у країнах, де відбуваються внутрішні конфлікти.

Відповідним міністерствам і відомствам поставлене завдання здійснювати постійний моніторинг ситуації й підготувати плани дій з оперативного реагування на ризики, що виникають для громадян України.

Згідно із повідомленням, у Лівії перебуває близько 3 тисяч громадян України, які працюють переважно в сфері медицини.

Нагадаємо, що у зв'язку з дестабілізацією суспільно-політичної ситуації в Лівії МЗС настійливо рекомендує громадянам України тимчасово втриматися від поїздок у цю країну.

Там ще 15 лютого розпочалися масові акції протесту. Мітингувальники вимогають відставки Муаммара Каддафі, який править країною 42 роки.

У ході зіткнень демонстрантів з поліцією та армією, за даними правозахисників, загинуло понад 230 осіб. Влада заявляє про 84 загиблих.

Син Каддафі Сайф аль-Іслам спростовує повідомлення ЗМІ про те, що Муаммар Каддафі втік до Латинської Америки.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв тепер головний по революціях в Лівії та інших країнах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути