пʼятниця, 19 лютого 2021 10:58

"Клянуся, не думав, що в Україні так багато ворогів" - Кравчук

"Клянуся, не думав, що в Україні так багато ворогів" - Кравчук
Україна має багато громадян, які не служать її інтересам - Кравчук. Фото: rubryka.com

Україна має багато ворогів, які живуть на її території, але не служать інтересам її громадян.

Про це заявив глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук, відповідаючи на питання, чи визнає він існування п'ятої колони в Україні і як це впливає на об'єднання суспільства в ефірі "Право на владу".

Політик підкреслив, що немає значення, як називати таких людей, але водночас треба визнати, що їх багато – "вони живуть на українській землі, але не служать інтересам українського народу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук пояснив, що передбачає план "Б" по Донбасу

"Як виконувач обов'язків глави української делегації в Тристоронній контактній групі скажу вам щиро, клянусь просто: я ніколи не думав, що маємо настільки багато ворогів усередині України", – заявив Кравчук.

Голова делегації України в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук близько 10 хв. виступав в ефірі програми "Время покажет" російського телеканалу 15 лютого. За цей час "вступив у дискусію" з ватажком терористичної організації ДНР Денисом Пушиліним. Їхня розмова стосувалася доктрини "Російський Донбас".

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба пояснив появу Кравчук в токшоу тим, що його історичний статус, його роль в здобутті незалежності України дозволяє йому робити трохи більше, ніж будь-якій посадовій особі, зокрема, під час різних телеефірів

Зараз ви читаєте новину «"Клянуся, не думав, що в Україні так багато ворогів" - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути