середа, 17 лютого 2021 11:20

"Може собі дозволити" - Кулеба пояснив появу Кравчука на російському телебаченні

"Може собі дозволити" - Кулеба пояснив появу Кравчука на російському телебаченні
Фігура Кравчука дозволяє йому робити трохи більше, ніж іншим - Дмитро Кулеба. Фото: sng.today

Глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук, зважаючи на історичний статус, може собі дозволити більше, ніж інші чиновники. Це стосується і виступів під час різних ефірів.

Так міністр закордонних справ Дмитро Кулеба пояснив появу Кравчук в токшоу пропагандистського російського каналу з ватажком контрольованих Росією бойовиків Денисом Пушиліним.

"Кравчук є першим президентом, гідно представляє Україну в ТКГ, недавно виступав на Радбезі ООН - і питань до його патріотичності та принциповості бути не може. Але сам його історичний статус, його роль в здобутті незалежності України дозволяє йому робити трохи більше, ніж будь-якій посадовій особі, зокрема, під час різних телеефірів", - сказав глава МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пов'язані арабський візит Зеленського, літак Козака і виступ Кравчука в ефірі пропагандистів

Кулеба додав, що сам не бере участь у подібних пропагандистських заходах, і знову підкреслив: сама фігура Кравчука дозволяє йому робити трохи більше, ніж іншим.

Голова делегації України у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук близько 10 хв. виступав в ефірі програми "Время покажет" російського телеканалу 15 лютого. За цей час "вступив у дискусію" з ватажком терористичної організації ДНР Денисом Пушиліним. Їхня розмова стосувалася доктрини "Російський Донбас".

Зараз ви читаєте новину «"Може собі дозволити" - Кулеба пояснив появу Кравчука на російському телебаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути