четвер, 01 листопада 2012 15:45

Кличку натякнули, що розмови про вибори мера Києва не на часі

Кличку натякнули, що розмови про вибори мера Києва не на часі
Фото: uainfo.censor.net.ua

Для "бютівця" Андрія Сенченка стала новиною заява лідера УДАРу Віталія Кличка про те, що ця політична сила ініціюватиме у травні вибори мера Києва.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко будь-що намагатиметься довести свою опозиційність і "дружитиме" з Яценюком та Тягнибоком - політолог

"У нас ще не фінішувала виборча парламентська кампанія. Можливо, виник якийсь привід, тому Віталій був змушений говорити про це питання. Але поки ще це думка Кличка та УДАРу", - зазначив депутат.

За словами Сенченка, треба розглядати стратегію, як діяти далі після того, як буде сформована новообрана Верховна Рада. "Зараз можна висунути масу різного роду ініціатив, але, за великим рахунком, ми маємо обговорювати, як змінювати владу в країні. Тому що із тією командою, яка сьогодні керує Україною, нічого доброго не буде. Не можна з ними в окремо взятому Києві чи Криму нормалізувати ситуацію. Необхідно змінювати фундаментальні речі. Коли ми говоримо про те, що об'єдналися, аби повернути країні демократичний розвиток, то треба розуміти: це маємо робити по всій державі, а не в окремих містах", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окружна виборча комісія на Черкащині не працює другий день

Політик погоджується із думкою експертів про те, що "Батьківщина", "Свобода" і УДАР  повинні узгодити єдиного кандидата на мера столиці. "Хто саме може стати таким кандидатом - питання, яке треба обговорити. Зараз дебати на цю тему не на часі. При всій повазі до виборів київського мера, у нас є цілий ряд глобальних задач. Хоча і цю застарілу проблему треба вирішувати", - зауважив "бютівець".

Говорячи про перемогу опозиції на парламентських виборах в Києві, нардеп пояснив: "До киян прийшло розуміння, що для того, аби в місто виглядало пристойно, і тут був порядок,  потрібна влада із обличчям, а не холуї режиму".

Зараз ви читаєте новину «Кличку натякнули, що розмови про вибори мера Києва не на часі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути