Ексклюзиви
вівторок, 30 липня 2019 19:48

Кличко - Зеленському: Якось незручно за таких "ньюзмейкерів", як Богдан

Кличко - Зеленському: Якось незручно за таких "ньюзмейкерів", як Богдан
Богдан попросив уряд подати документи для звільнення Кличка з посади голови КМДА - Зеленський планує призначити туди "свою людину". Фото: president.gov.ua

Мер Києва Віталій Кличко поскаржився президенту Володимиру Зеленському на некомпетентність глави його Офісу Андрія Богдана.

Про це він сказав у своєму відеозверненні, опублікованому у Facebook.

"Усе, що наговорив пан Богдан, - повна нісенітниця і некомпетентність. Але я звертаюся до президента: Володимире Олександровичу, з повагою до вас, якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, - про які нові стандарти в політиці можна говорити?

Якщо коротко: Київрада працює прозоро, ефективно і без "смотрящих"... Друге: я давно не є керівником БПП. Третє: комусь гроші пропонували? Прізвища? Хто? Навіщо? А то якісь плітки і безпідставна брехня.

Також - маніпулювання законами і Конституцією. І на це все дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівництва офісу глави держави? Якось незручно за таких "ньюзмейкерів", - сказав Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін поки не буде звільняти Кличка - назвали причину

30 липня керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що отримав пропозицію від "смотрящого" за Києвом поділити крадені з бюджету кошти, якщо ОП не призначатиме головою КМДА свою людину. Також він сказав, що Кличко на зустрічі розповів, ніби Київраду контролює не він, а "2-3 "смотрящих", які мають певні групи депутатів. І якщо він не буде знаходити з ними компроміси, "у нього не буде більшості в Київраді".

Зараз ви читаєте новину «Кличко - Зеленському: Якось незручно за таких "ньюзмейкерів", як Богдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути