вівторок, 09 жовтня 2012 08:52

Кличко заперечує зв'язок із Фірташем та Коломойським: "Я проект тільки власних батьків"

Кличко заперечує зв'язок із  Фірташем та Коломойським: "Я проект тільки власних батьків"
Фото: zaholovok.com.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко заперечує будь-які зв'язки з українськими олігархами.

Про це він сказав в ефірі програми "Один на один" із Савіком Шустером, відповідаючи на обвинувачення його у зв'язках із Дмитром Фірташем і Ігорем Коломойським.

"Кажуть, що Віталій Кличко - чийсь проект. Я ніколи не продавався й продаватися не буду. Якщо Віталій Кличко - проект, то тільки проект моїх батьків", - заявив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Удар" на 1% випереджає Об'єднану опозицію - опитування

"У політичному сенсі я не маю ніяких відносин з перерахованими вище олігархами, і на сьогоднішній день у передвиборній риториці робиться все, щоб облити опонента брудом. Повірте, я дізнаюся про себе стільки нового під час виборчої кампанії. Але не прилипає, не прилипає", - відзначив він.

При цьому він зазначив, що часто бруд ллється з боку Об'єднаної опозиції.

"Партнери по опозиції обливають нас, заявляючи, що ми є тим або іншим проектом, використовують "чорні" технології, зривають агітпродукцію. Я не буду скаржитися, але ті дії, які відбуваються, не відповідають тим домовленостям, які були зроблені", - сказав він.

"Проте, ми не хочемо вплутуватися в цю боротьбу, тому що розуміємо й намагаємося пояснити, що взаємна боротьба буде тільки грати на руку нашому спільному опоненту - партії влади", - сказав він.

Кличко також заявив, що його не запрошували для розмов в адміністрацію президента Віктора Януковича й не робили ніяких пропозицій.

"Тому що вони знають, що робити пропозицію Кличко не має сенсу. Я негативно ставлюся до сьогоднішньої влади й про це неодноразово заявляв", - підкреслив він.

"Мені ніколи самому не доводилося червоніти в спорті й нікому не доводилось за мене червоніти, і впевнений, що ніхто ніколи не буде червоніти за мене в політиці", - сказав він.

Кличко уважає, що його партія разом з іншими опозиційними сили має шанси після виборів сформувати більшість у новій Верховній Раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спільно "Удар" і "Батьківщина" наберуть від 40 до 45 %

Лідер "Удару" заявив, що його політична сила готова працювати й об'єднатися для створення більшості в майбутньому парламенті з партіями, які пропонують демократичний шлях розвитку, "які не тільки лише декларують, але й відстоюють ці інтереси".

"Партія регіонів теж позначила європейський шлях розвитку, але між деклараціями й реальними кроками дуже велика різниця", - заявив він.

"Є тенденція руху України до авторитаризму. Коли діалогу між владою й опозицією немає, коли опозиційні лідери замість того, щоб дебатувати, перебувають за ґратами, це є ознаками авторитаризму", - вважає він.

Зараз ви читаєте новину «Кличко заперечує зв'язок із Фірташем та Коломойським: "Я проект тільки власних батьків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути