субота, 27 квітня 2013 11:17

Кличко закликав прихильників прийти на фінальну акцію "Вставай, Україно!" з друзями та родичами

Кличко закликав прихильників прийти на фінальну акцію "Вставай, Україно!" з друзями та родичами
Віталій Кличко Фото: facebook.com

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко закликав людей прийти на фінальний мітинг акції "Вставай, Україно!", який відбудеться 18 травня у Києві. Про це повідомляє прес-служба політсили.

"Політик, який не має зворотнього зв'язку з людьми, позбавлений перспектив. Ми їздимо сьогодні з акцією "Вставай, Україна!" і щоб самим звернутися до людей, і щоб від них почути, як вони оцінюють ситуацію в країні, як ставляться до наших дій, що вони думають", - сказав лідер "УДАРу" журналістам у Чернігові.

"Так, ми - в опозиції, у нас немає більшості в парламенті. Але головне - ми працюємо над тим, щоб необхідні для країни зміни відбулися. Ми висунули вимогу персонального голосування в парламенті і ми добилися контролю за голосуванням. Ми показали нашу позицію - і щодо цього уряду, і щодо пенсійної реформи. І ми цю позицію все одно, рано чи пізно, втілимо", - підкреслив Кличко, виступаючи на мітингу у Чернігові.

Він закликав бути не байдужими.

"Дуже важливо: не будьте байдужими! Ідіть до родин своїх, друзів, знайомих, розказуйте їм, що сидіти і чекати не можна. Треба усім разом зробити Україну країною, в якій ми всі хочемо жити. Приїжджайте 18 травня у Київ, на фінальний мітинг акції "Вставай, Україно!", щоб висловити свою громадянську позицію і своє ставлення до цієї влади", - закликав політик людей.

Зараз ви читаєте новину «Кличко закликав прихильників прийти на фінальну акцію "Вставай, Україно!" з друзями та родичами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути