неділя, 30 вересня 2012 18:27

Кличко: В Україні підприємець малого і середнього бізнесу - виживає

Кличко: В Україні підприємець малого і середнього бізнесу - виживає
За словами Кличка, влада України створила монополію, яка дозволяє їй заробляти. Фото: pravo-znaty.org.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, заявляє, що в Україні немає конкурентного середовища, яке дозволило б представникам малого та середнього бізнесу чесно заробляти гроші.

"Малий і середній бізнес утворюють бюджет у будь-якій сучасній країні. Понад 50% надходжень до бюджету формуються завдяки податкам, які забезпечує малий бізнес. Дві третини робочих місць створюють саме представники цього класу. А в нашій країні підприємець малого і середнього бізнесу не може працювати - він виживає", - цитує політика прес-служба "УДАРу".

Під час спілкування з виборцями в Житомирській області він зазначив, що влада України створила монополію, яка дозволяє їй заробляти. А підприємці при цьому повинні виживати, сплачуючи величезні податки, і давати хабарі, щоб зберегти свій бізнес. Кличко також зазначив, що українцям у нинішній ситуації вкрай складно виявити свої здібності та розпочати власну справу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну скоро приїжджатимуть подивитися на інкубатор корупції - Кличко

Він нагадав, що його політична сила розробила програму підтримки і розвитку малого та середнього бізнесу в Україні.

"На сьогодні українські підприємці платять найбільшу кількість податків серед європейських країн. Ми пропонуємо залишити 7. Також ми пропонуємо дати трирічні податкові канікули на прибуток для тих, хто починає власну справу. А в аграрних і депресивних регіонах новим підприємствам - на п'ять років. Ми пропонуємо це вже сьогодні й будемо відстоювати це в Верховній Раді. Малий і середній бізнес повинен працювати - іншого виходу в нас немає. Тим же шляхом ішли всі розвинені країни", - зазначив Кличко.

Він також представив виборцям Житомирської області Миколу Файдуна - кандидата в народні депутати від партії "УДАР" у виборчому окрузі №63.

Зараз ви читаєте новину «Кличко: В Україні підприємець малого і середнього бізнесу - виживає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути