пʼятниця, 31 травня 2013 11:15

Кличко став би мером, якби вибори мера Києва проходили в травні

Кличко став би мером, якби вибори мера Києва проходили в травні
Фото: aholovok.com.ua

Якби вибори мера Києва проходили в травні 2013 року, то 35,9% виборців підтримали б лідера УДАРу Віталія Кличка.

Згідно з результатами опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг", участь у виборах взяли б близько 60% виборців.

"Так, якби вибори мера Києва проходили в травні 2013 року, то 35,9% (серед тих, хто має намір брати участь у виборах) підтримали б Віталія Кличка, 17,1% - Олександра Попова, більше 11% - Петра Порошенка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за результатами дослідження, ясно що "більше 5% виборців підтримали б Миколу Томенка, близько 4% - Андрія Іллєнка, близько 3% - Миколу Катеринчука, близько 2% - Анатолія Гриценка та Олега Ляшка. Ще близько 3% проголосували б за інших кандидатів, кожен шостий не визначився з вибором".

У порівнянні з березня 2013 року зросли рейтинги Кличко (з 31 до 36%), Порошенко (з 7 до 11%) і Катеринчука (з 1 до 3%), зазначили в "Рейтингу", і додали, що разом з тим, показники Попова погіршилися з 20 до 17%, запевнили соціологи.

"Якби вибори мера Києва проходили у два тури і в другий тур вийшли Олександр Попов та Віталій Кличко, то чверть опитаних (серед тих, які мають намір голосувати) підтримали б чинного керівника міста, більше 70% - лідера партії УДАР, близько 5% - не визначились", - додали в "Рейтингу".

"Якби вибори мера Києва проходили у два тури і в другий тур вийшли Олександр Попов та Петро Порошенко, то третина опитаних підтримали б чинного керівника міста, 57% - Петра Порошенка, кожен десятий не визначився. Якби вибори мера Києва проходили у два тури і в другий тур вийшли Олександр Попов та Микола Катеринчук, то близько 40% опитаних підтримали б чинного керівника міста, 47% - лідера Європейської партії, 16% - не визначилися", - резюмували в групі.

?
Зараз ви читаєте новину «Кличко став би мером, якби вибори мера Києва проходили в травні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути