вівторок, 02 липня 2013 23:50

"Кличко пустий. Такий як Тігіпко був" - екс-мер Черкас

"Кличко пустий. Такий як Тігіпко був" - екс-мер Черкас
Фото: Інна Іщук

Колишній міський голова Черкас Сергій Одарич пояснив, що не "заграє" з Януковичем, а просто не бачить конкурентів.

"Віталію Кличку немає з чим до людей вийти. Немає ні ідей, ні ідеології. Подивіться на його представників: черкаські депутати Сергій Кудактін і Володимир Єзерський. Як вони агітуватимуть за Кличка? Володя Єзерський на виборах мера взяв 600 голосів на все місто. Як можна з цими людьми вигравати? Ну Кадактів надає купу біг-бордів — незаконних рекламних площин для агітації. Але цього мало. Це допускається тоді, коли політик вперше виходить на арену й треба відомість, тоді рекламується прізвище. Але коли він бере участь вдруге, йому треба це прізвище наповнювати змістом, суттю. А там суті — немає, він порожній, пустишка. Отакий як Тігіпко був. Так само здується, - прокоментував закиди від місцевої опозиції Сергій Олегович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада обрала членами Вищої ради юстиції Лавриновича і ще двох суддів

- Яценюк? Уже ми пробували. Можливо, якби Яценюк ішов своїм шляхом - "Фронтом змін", не грався у маскхалати, які намагався приміряти на президентських виборах і намагався відстоювати свою ліберальну позицію, то на сьогодні мав би стабільну кількість прихильників і збільшував їх з кожним днем. А він спочатку в хакі переодягнувся, потім до Юлі Тимошенко прибився і там успішно потонув. Зараз він загруз у внутрішніх склоках, кого поставити головою, якої організації. Отак, як наші в мерії сидять і ділять посади, отак сидять у "Батьківщині" зараз. Я не бачу у нього шансів піднятися. Тягнибок? Його планка — це коливатися в межах 6 — 10 %. У "Свободі" є натяк на ідеологію, але її не знають самі "свободівці". Опитаєте 10 лідерів їхньої партії: що таке націоналізм, і почуєте 10 різних відповідей".

Зараз ви читаєте новину «"Кличко пустий. Такий як Тігіпко був" - екс-мер Черкас ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути