вівторок, 02 липня 2013 21:16

На Вінничині діти понівечили кладовище, бо шукали на могилах цукерки

Троє малолітніх дітей із села Шлишківці Могилів-Подільського району потрощили 29 надгробків. Вони шукали на кладовищі цукерки, які залишили люди на гробках на Зелені свята.

" У понеділок на кладовищі чоловіки копали могилу для померлої жінки. Вони й побачили, що багато цементних та гранітних пам'ятників пошкоджені, - каже голова сільської ради Вадим Миколайчук. - Таке вперше сталося в селі"

Сільський голова викликав районних слідчих. Вони встановили, що погром влаштували дві сестри 9 та 12 років і їхній 10-річний друг.

" Діти зізнались, що то вони поламали пам'ятники. На цвинтар вони прийшли за цукерками. На тих могилах, не знайшли солодощів,  почали ламати і валити пам'ятники,- повідомив
начальник кримінальної міліції міста Могилевав-Подільського  Віталій Костецький

Всі діти із багатодітних, неблагополучних сімей.

"Дівчатка 12 річна Юлія та 9 річна Діана Юсипенки - сестри, проживають у селі недавно із матір'ю, вітчимом та 7 річним братиком. Їхній 10 річний друг  з багатодітної родини, де четверо дітей. Ця родина вже стоїть на обліку як неблагополучна",- додав сільський голова.

Слідчим відділом Могилів-Подільського міськвідділу відкрито кримінальне провадження. Дітям загрожує позбавлення волі на п'ять років.

"Більшість пам'ятників люди вже відновили самі, і зважаючи на малий вік дітей, претензій до них не мають", - додав сільський голова  Вадим Миколайчук.

Зараз ви читаєте новину «На Вінничині діти понівечили кладовище, бо шукали на могилах цукерки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути