середа, 22 квітня 2020 09:42

Кличко прийшов у гості до "домашньої арештантки" Чорновол
3

Мер Києва Віталій Кличко прийшов додому до Тетяни Чорновол, яку ДБР звинувачує у вбивстві під час підпалу офісу Партії регіонів.

Фото колишня депутатка опублікувала у Facebook.

"Вчора підтримати "арештантку" прийшов один із лідерів Майдану Віталій Кличко. Дякую, Віталію, за теплий вечір, відчуття майданівського братерства і за хорошу роботу на посаді мера Києва.

В Україні безліч політичних партій. Але фактично дві: умовна партія супротиву і умовна партія капітуляції. Всі, у кого розвинуте почуття національної гідності - в першій. І наша тактична перевага, що мер Майдану - наш. Але тимчасово через карантин - "досить шастать", - написала Чорновол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДБР працює на Януковича? - програма Майкла Щура

Колишній нардепці Тетяні Чорновол обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Таке рішення виніс суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк, задовольнивши клопотання слідства. Чорновол звинувачують в умисному вбивстві працівника офісу Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Кличко прийшов у гості до "домашньої арештантки" Чорновол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути