неділя, 02 лютого 2014 02:07

Кличку не зустрічалися справжні суперники. Він боягуз - Кернес

Кличку не зустрічалися справжні суперники. Він боягуз - Кернес

Про створення "Українського фронту" заявили в Харкові. Так назвали безпрецедентне громадське формування, утворене делегатами зльоту Партії регіонів за ініціативи харківського губернатора та керівника обласної організації партії Михайла Добкіна, йдеться в сюжеті ТСН.

У заході, кажуть організатори, взяли участь 6 тис. делегатів з усіх обласних осередків ПР, а також представники Компартії та деяких громадських об'єднань. За словами ідеологів, новостворений "Український фронт" має встановити лад в Україні. Для цього оголосили формування народної гвардії добровольців, учасники якої в разі потреби будуть готові силою звільняти захоплені адмінбудівлі та, мовою учасників зльоту, зачищати українську землю від окупантів.

"Ми пропонуємо створити новий, потужний суспільний рух під назвою Український громадський союз "Український фронт", - заявив зі сцени голова правління харківської обласної організації "Союз ветеранів Афганістану" Володимир Рижков. Символом нового фронту обрали георгіївську стрічку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківські євромайданівці виступили проти легалізації "тітушек"

Ще одна ініціатива "Українського фронту" - долучитися до переговорів між опозицією та президентом зі своїми вимогами. Зокрема про безапеляційне звільнення протестувальниками всіх будівель по Україні. Найпопулярніші слова у промовах - "неофашизм" та "бендерівці".

Згадували й лідерів опозиції. До прикладу, харківський мер хоче зустрітися з Віталієм Кличком.

"Я не виключаю цих досягнень, котрі завойовані спортсменом Кличком на світовій спортивній арені, і він абсолютний чемпіон світу з боксу. Але йому, мабуть, не зустрічалися справжні суперники, а ці суперники – народ України, котрий не дозволить проводити йому свої, пробачте, кострубаті удари, тому що він боягуз! Хай приїде сюди! Нехай сюди в цю залу зайде", - закликав голова Харківської міської організації ПР Геннадій Кернес

. Після кількагодинних промов делегати роз'їхалися. На прохання конкретизувати, коли почнуть звільняти адмінбудівлі, так і не відповіли.

Зараз ви читаєте новину «Кличку не зустрічалися справжні суперники. Він боягуз - Кернес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути