неділя, 02 лютого 2014 01:10

Харківські євромайданівці виступили проти легалізації "тітушек"

Харківські євромайданівці виступили проти легалізації "тітушек"
Фото: ogo.ua

У Харкові активісти Євромайдану і ультрас ФК "Металіст" провели ходу від стадіону "Металіст" до пам'ятника Шевченка, де провели перфоманс "Ні легалізації тітушек!"

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс- Україна", в ході взяли участь більше 300 чоловік. Вони скандували "Харків, вставай!", "Харків-Київ разом!", "Банду геть!", " Приєднуйтесь до нас!", "Слава Україні! Героям слава!". А також співали гімн України і били в барабани. Багато учасників ходи були в масках, в тому числі і жовто-синіх. Деякі наділи шоломи, побоюючись, що на хід можуть напасти спортивні молоді люди, як це було тиждень тому.

Біля пам'ятника Шевченку активісти провели перфоманс "Ні легалізації тітушек". Учасники показали сценку як "тітушек" використовують для упокорення громадян, незадоволених владою і президентом, а в результаті цього гинуть люди.

Представлення вийшло настільки правдоподібним, що самооборона Євромайдану і міліція ледве було в нього не втрутилися, прийнявши  за справжній даний напад на учасників мітингу.

"Ми хочемо нашою виставою показати, що ні в якому разі не можна легалізувати "тітушек", як це вже починають робити в Луганську, тому що вони навіть зараз, нелегалізовані смертельно небезпечні", - пояснила одна з учасниць перфомансу .

Зараз ви читаєте новину «Харківські євромайданівці виступили проти легалізації "тітушек"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути