неділя, 24 листопада 2013 22:35

Кличко не пройшов митний контроль в Кривому Розі - прикордонна служба

Кличко не пройшов митний контроль в Кривому Розі - прикордонна служба
Віталій Кличко Фото: golos.zp.ua

Лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко порушив режим перетину державного кордону, не пройшовши митний контроль в аеропорту м. Кривий Ріг в неділю.

"24 листопада о 12.40 в аеропорту "Кривий Ріг" здійснив позапланову посадку чартерний рейс, на борту якого перебував Віталій Кличко. Він пройшов прикордонний контроль, в ході якого був проінформований про необхідність проходження митного контролю", - повідомили агентству "Інтерфакс- Україна" в державній прикордонній службі України.

Згідно з інформацією, під час прильоту цього літака співробітників митної служби в аеропорту не було. Проте Кличко відмовився чекати їх прибуття, посилаючись на відсутність у нього часу, і поїхав.

"Таким чином, громадянин Кличко В.В. порушив режим пропуску через держкордон відповідно до статті 202 Кодексу про адміністративні правопорушення", - зазначили в прикордонній службі.

У відомстві додали, що проінформували про цей інцидент Верховну Раду.

Нагадаємо, Кличко зміг потрапити на Евромайдан в Києві лише ввечері в неділю. Він заявив, що влада дала команду не садити його літак в аеропортах "Бориспіль" і "Жуляни", тому він змушений був приземлитися в Кривому Розі, звідки їхав автомобілем. При цьому його машину постійно зупиняли.

Зараз ви читаєте новину «Кличко не пройшов митний контроль в Кривому Розі - прикордонна служба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути