середа, 19 червня 2013 14:16

Кличко хоче закріпити свої лідерські позиції - екс-нардеп про відмову зустрітися із Януковичем

Кличко хоче закріпити свої лідерські позиції - екс-нардеп про відмову зустрітися із Януковичем
Фото: lenta-ua.net

Лідер парламентської фракції УДАР Віталій Кличко міг відмовитися від участі із президентом Віктором Януковичем через бажання "закріпити свої лідерські позиції, показати свою непримиримість у боротьбі із діючим режимом".

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав екс-нардеп, соратник Юрія Луценка Володимир Філенко.

Говорячи про зустріч президента та голів парламентських фракцій, він наголосив: "Настрій має бути таким, що ніякого конкретного результату від зустрічі з ним не буде. Очевидно, що потрібно оголосити вимоги та позицію, які опозиція хоче донести до президента".

Окрім того, політик переконаний, що зустріч "не дасть нічого, окрім осмислення того, що опозиція використовувала всі варіанти. Всі залишаться при своїх думках".

"Знаю, що не всі підуть..Але складно сказати, що Кличко та Тягнибок відмовились, я не знаю мотивації. Я можу лише допускати деякі варіанти. Наприклад, стало відомо за певними соціологічними даними Кличко вийшов на перші місця в рейтингу, обійшовши Януковича. Очевидно, він хоче закріпити свої лідерські позиції, показати свою непримиримість у боротьбі із діючим режимом, і підкреслити, що він не шукає компромісів, і що він послідовний. Але це лише припущення", - резюмував соратник Луценка.

Зустріч має початися о 14:30, лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вже йде у супроводі фракції до президента.

Нагадаємо, 18 червня глава держави Віктор Янукович запросив на зустріч до Адміністрації президента керівників парламентських фракцій і голову Верховної Ради на середу, 19 червня. "Батьківщина" вже передала президентові шість питань для обговорення під час зустрічі.

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок підтвердив, що не піде до Адміністрації президента на зустріч із главою держави. Водночас, лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко заявив, що не бачить сенсу у зустрічі президента з керівниками фракцій та головою парламенту, яка запланована на середу в Адміністрації президента, оскільки вона має відбутися в стінах парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Кличко хоче закріпити свої лідерські позиції - екс-нардеп про відмову зустрітися із Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути