субота, 22 серпня 2009 17:09

Київська обласна міліція займеться побиттям адвоката Пукача

Київська обласна міліція займеться побиттям адвоката Пукача

Київська обласна міліція проведе перевірку інформації про можливе побиття адвоката екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження Олексія Пукача Миколи Лаптієва.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в центрі громадських зв"язків ГУ МВС України в Київській області, перевірка проводитиметься на підставі публікацій в друкарських ЗМІ.

"Ми зареєструємо і проведемо перевірку щодо того, було це чи ні", - сказали в ЦГЗ.

При цьому в главку обласної міліції підкреслили, що адвокат не звертався в міліцію і ніяких інцидентів з його участю не зафіксовано.

Разом з тим отримати коментар у самого адвоката з приводу можливого інциденту агентству не вдалося.

Як повідомляє в суботу низка ЗМІ, невідомі побили Лаптієва в четвер увечері в Броварах (Київська область). За даними ЗМІ, адвокат зустрічався зі своїм знайомим, якому надавав юридичну підтримку, потім обидва побували на концерті, після якого в центрі міста на них напали група міцних молодих людей. Лаптієв стверджує, що це були не хулігани і не бандити, а представники "якоїсь спецслужби". "У них були спецзасоби, рації, цілий день мене "пасли", точно знали, хто я, і вочевидь хотіли залякати або попередити, щоб я вийшов зі справи Пукача", - стверджує адвокат.

Зараз ви читаєте новину «Київська обласна міліція займеться побиттям адвоката Пукача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути