Ексклюзиви
пʼятниця, 14 серпня 2009 15:26

Тарасюк попросив ГПУ допитати Пукача про Чорновола

Тарасюк попросив ГПУ допитати Пукача про Чорновола

Голова Народного Руху України, народний депутат Борис Тарасюк звернувся до генпрокурора Олександра Медведька з проханням перевірити можливу наявність у затриманого колишнього високопосадовця МВС Олексія Пукача інформації, яка б забезпечила повноту розслідування загибелі В"ячеслава Чорновола та Євгена Павлова.

Текст заяви був оприлюднений прес-службою на офіційному веб-сайті партії.

Зокрема, у зверненні йдеться про те, що "навесні цього року рухівці та усі українські патріоти з сумом відзначили гіркий ювілей – 10 років від дня політичного вбивства видатного політичного і громадського діяча, народного депутата, голови Народного Руху, Героя України В"ячеслава Максимовича Чорновола".

"Разом з ним трагічно загинув помічник-консультант народного депутата Євген Павлов", - говориться у документі.

Як зазначив Тарасюк, всупереч очікуванням національно-демократичної спільноти на становлення України як правової держави, впродовж довгих років слідство так і не спромоглося встановити замовників і виконавців цього злочину.

"У зв"язку із затриманням колишнього високопосадовця МВС Пукача Рух звертається до Вас з проханням перевірити можливу наявність у нього інформації, що забезпечила б повноту розслідування загибелі В"ячеслава Чорновола і Євгена Павлова та якнайскорішого завершення слідства", - підсумовується у зверненні Тарасюка до генпрокурора.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк попросив ГПУ допитати Пукача про Чорновола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути