понеділок, 16 травня 2011 10:57

Київська міліція "заспокоїла" підприємців з "Лісової"

Київська міліція "заспокоїла" підприємців з "Лісової"

У Києві на ринку біля станції метро "Лісова" проводиться демонтаж незаконно встановлених малих архітектурних форм. Про це заявив начальник центру громадських зв'язків ГУ МВС України в Києві Володимир Поліщук.

Він повідомив, що співробітники Комунального підприємства "Київблагоустрій" зносять 5 лотків на Броварському проспекті, виконуючи припис прокуратури.

"Є незадоволені підприємці. Була спроба перекрити Броварський проспект, але підприємцям це не вдалося", - повідомив Поліщук.

Він також додав, що на місці забезпечують правопорядок близько 100 міліціонерів. В даний час ніяких інцидентів не фіксується.

Директор ринку (підприємство ТОВ "Форест груп") Олег Юзьков заявив, що є всі документи на встановлення кіосків, крім того, є також судове рішення про законність функціонування ринку. За його словами, позивачами за даним судовим рішенням виступали прокуратура Деснянського району і прокуратура міста, тому вони повинні знати про законність.

"Чому нас позбавляють майна?", - запитав Юзьков.

Як повідомлялося раніше, о 5 годині ранку на ринку "Лісовий" розпочато демонтаж лотків. При цьому підприємці вчинили опір, близько 10 осіб отримали поранення і їх забрала "швидка допомога".

Зараз ви читаєте новину «Київська міліція "заспокоїла" підприємців з "Лісової"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути