четвер, 17 червня 2010 13:38

Київська міліція виправдала Олександра Омельченка

Слідчі столичної міліції не встановили складу злочину в діях народного депутата, колишнього мера Києва Олександра Омельченка, в результаті яких автомобілем під його керування на смерть було збито чоловіка.

Про це сьогодні на прес-конференції в Києві, відповідаючи на запитання журналістів, повідомив прокурор міста Києва Юрій Ударцов, пише ТСН

"Слідство прийняло рішення про її (справи) припинення у зв"язку з відсутністю складу злочину. Зараз вона надійшла до нас. Вона нами вивчається і буде прийнято остаточне рішення", - сказав він.

Нагадаємо, за інформацією прес-служби Управління ДАІ Києва, народний депутат Омельченко 25 листопада минулого року близько 21.20 на Столичному шосе неподалік від зупинки громадського транспорту "Віта-2" на смерть збив пішохода.

Омельченко, рухаючись на автомобілі "Міцубісі-Паджеро" з боку Кончі-Заспи у напрямку Києва, вчинив наїзд на 48-річного чоловіка, який переходив проїжджу частину дороги зліва направо по ходу руху автомобіля. Від одержаних тілесних ушкоджень пішохід помер на місці події.

Зараз ви читаєте новину «Київська міліція виправдала Олександра Омельченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути