пʼятниця, 06 травня 2022 23:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Кива, Шарій, Азаров, Медведчук: показали "бекграунд" ведучих телемарафонів
24

Теперішні ведучі телемарафонів "Єдині новини", марафону "Україна 24" та каналу іномовлення "FreeДом" раніше інтерв'ювали прокремлівських осіб в Україні.

Про це пише "Детектор медіа".

При цьому зараз інтерв'ю зникають з інтернету.

Наприклад, розмова Тиграна Мартиросяна з пропагандисткою, колишньою "регіоналкою" Оленою Бондаренко, яка вважає всіх ветеранів війни на Донбасі злочинцями, вже недоступна.

 
 

Натомість збереглися кадри з ще одним "ексрегіоналом" Євгеном Мураєвим. Людини, яка вважала, що НАТО організоване колишніми нацистами.

 

А це кадри з Оленою Лукаш, міністеркою юстиції Януковича в часи Революції гідності. Гостя спирається на Мартиросяна так, як її режим спирався на "Беркут", пишуть.

 

Із Вадимом Рабіновичем, який розповідав про "громадянську війну".

 

На іншому скріншоті ведучий Василь Голованов - з Андрієм Портновим, заступником глави Адміністрації президента Януковича, якого назиають одним з авторів "диктаторських законів 16 січня".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від Шуфрича до Поплавського: хто вісім років тому встановлював диктатуру

Ще на одному кадрі Голованов - з Андрієм Пальчевським, який "возз'єднувався" з росіянами.

 

Євген Червоненко виправдовував напад Росії на українських моряків у Керченській протоці: "Береговая оборона США, Израиля, Турции стреляла бы точно так же, если ты не подчиняешься".

 

З мережі видалили інтерв'ю Голованова з нині підозрюваним в державній зраді й сприянні діяльності терористичної організації народного депутата з "Опозиційної платформи - За життя" Віктором Медведчуком.

 

Ведуча Наташа Влащенко вела бесіду з російським україноненависником Володимиром Жириновським.

 

Нардеп з ОПЗЖ Ренат Кузьмін розповідав про "право" російських бойовиків Донецька і Луганська на самозахист. Та стверджував, що українська влада торгує органами військових.

 

Наталія Вітренко і Наташа Влащенко (ліворуч).

 

На кадрах - з Оленою Лукаш. В одному з цих інтерв'ю гостя називає окуповані території "Та часть Донбасса, которая осталась непокоренной".

 

Там де Лукаш, там і Портнов.

 

Наташа Влащенко, генеральна продюсерка ZIK, та Ігор Гужва, керівник "Страна.ua". Обидва медіа заборонили за інформаційний тероризм.

 

А це у розмові з ведучою - Тетяна Монтян, яка закликає до денацифікації і вбивства українців у телеграмі.

 

Підозрюваний у державній зраді, позбавлений депутатського мандату Ілля Кива.

 

Інтерв'ю з Шарієм.

 

 
 

Анастасія Даугуле раніше вела на "Інтері"" концерти про "український нацизм". Формально то вони були до Дня перемоги. Але ведучі чомусь розповідали, що "Улицы наших городов называют именами фашистских преступников, а их портреты безнаказанно проносят в факельных шествиях по нашей столице".

 

Одним із приводів для війни проти України росіяни називають "секретні біолабораторії США". На скірншоті - ведучий Євгеній Плінський в ефірі "1+1".

 

Максим Зборовський (праворуч) веде марафон "Тхне Соросом" на каналі ZIK. Тепер веде марафон - "Єдині новини".

 

Телеведучий Володимир Полуєв і прем'єр-втікач часів Януковича Микола Азаров.

 

"Прочитайте цю пам'ятку "ДМ", нагадайте собі хто і як просував російську пропаганду в Україні й наближав 24 лютого 2022 року. Цей інформаційний бруд лився роками суцільним потоком", - пише політолог Михайло Басараб.

"Я б не подала руки жодному з цих ведучих, бо вважаю, що кожен з них роками вкидав кремлівські наративи в наш інформаційний простір, отруював мозок мільйонам українців, за гроші працював на деконструкцію держави", - пише журналістка Мирослава Барчук.

Торік у лютому президент Володимир Зеленський затвердив рішення РНБО, яким заблокував діяльність телеканалів "112", NewsOne і ZIK, які пов'язані з Медведчуком.

Цьогоріч РНБО запровадила санкції проти антиукраїнського телеканалу "Наш". Перед цим петиція припинити мовлення телеканалу назбирала 25 тис. голосів.

12 квітня стало відомо про затримання Медведчука. Спецоперацію провела СБУ. Медведчук переховувався 48 днів. Маскувався у формі ЗСУ. ФСБ планувала його вивезти за кордон. Медведчук мав бути під домашнім арештом.

Зараз ви читаєте новину «Кива, Шарій, Азаров, Медведчук: показали "бекграунд" ведучих телемарафонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути