Ексклюзиви
середа, 27 липня 2011 17:00

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Кірєєв вигнав ще одного "бютівця" з суду над Тимошенко

Кірєєв вигнав ще одного "бютівця" з суду над Тимошенко

Суддя Родіон Кірєєв видалив "бютівця" Василя Деревляного з залу Печерського суду, де триває засідання у справі Тимошенко, через різку реакцію останнього на запитання прокурора, які відносини у екс-міністра Юрія Продана з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Продан продемонстрував у суді копії двох документів, які, на думку Тимошенко, знімають з неї звинувачення, проте суддя Кірєєв, як відомо, відмовився їх долучити до матеріалів справи, повідомляє Лігабізнесінформ.

Представник прокуратури поцікавився, які у Продана на даний момент відносини з підсудної. "Бютівці" невдоволено загуділи в залі, а Деревляний сказав: "Ти що, кінчений?", Після чого був видалений за неповагу до учасників процесу.

Після цього прокурор поцікавився, звідки Тимошенко, - якщо у неї немає тісних відносин з Проданом, - знає, які документи в нього з собою. На це Тимошенко відповіла, що Продан сам повідомив про ці документи на судовому засіданні, даючи свідчення.

Нагадаємо, що сьогодні Печерський суд продовжив допит свідків у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко попри те, що вона і далі перебуває без захисників. Суддя Кірєєв також відмовився оголосити триденну перерву для пошуку екс-прем'єром захисників.

Зараз ви читаєте новину «Кірєєв вигнав ще одного "бютівця" з суду над Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути