вівторок, 01 жовтня 2013 16:24

Кіровоградських "ударівців" масово записали у бандити

Кіровоградських "ударівців" масово записали у бандити
Фото з інформаційного порталу "Гречка"

У Кіровограді з'явилися біл-борди і сіті-лайти з написом "Кіровоградські бандити вступають в УДАР!".

Як пояснив керівник обласної організації УДАР Анатолій Ревенко, провокативні написи дискредитують УДАР через те, що влада гарантує уникнення відповідальності замовників та виконавців.

"Безумовний ріст авторитету і довіри населення України до нашої партії викликав шалений переполох і паніку влади. Вона іде на все, щоб завдати шкоди іміджу нової політичної сили. Паплюження Кіровоградської організації політичної партії Кличка через електронні ЗМІ та обласне телебачення виявилися не досить ефективними, тому владні політтехнологи задіяли новий формат боротьби з опонентами – засоби зовнішньої реклами. Дані дії є неприпустимими й антизаконними", - наголосив політик.

Окрім того, він запевнив, що будуть вжиті всі можливі законні заходи по захисту честі й гідності партії та її членів. "Наші юристи готують документи в правоохоронні органі органи та управління захисту прав споживачів", - заявив Ревенко.

Водночас, голова міської організації Ігор Козуб припускає, що за такий чорний піар хтось "добряче заплатив".

"Поява таких написів спрямована на те, щоб підірвати авторитет партії на загальноукраїнському рівні. Окрім влади, до цього можуть бути причетні і любі друзі з опозиційних сил. Спровокувало дану ситуацію недавня спроба рейдерського захоплення міської організації. Її вчинила група, до якої входять особи з кримінальним минулим", - переконаний він.

Також він додав: "Вони - колишні "регіонали", а сьогодні декларують себе "ударівцями", хоч де-юре вони не члени нашої партії. До захоплення причетний і сам керівник обласної організації Ревенко. Новим головою міської організації він призначив Сергія Горбовського, який є директором товариства Кіровоградресурс та депутатом Кіровської районної ради. Він ще до останнього часу був "регіоналом". А влітку написав заяву до УДАРу. Його незаконне призначення я оскаржив. Щодо ситуації з рейдерським захопленням, то мене дивує позиція центрального керівництва. Складається враження, що вони перебувають в очікуванні чогось мені невідомого. Але це очікування використовують і будуть це робити недоброзичливці з різних сторін, щоб "роздмухати" скандал до величезних розмірів", - зазначив політик.

Зараз ви читаєте новину «Кіровоградських "ударівців" масово записали у бандити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути