понеділок, 15 березня 2010 13:57

Кириленко закликав депутатів облрад допомогти повалити Табачника

Кириленко закликав депутатів облрад допомогти повалити Табачника

З закликом ініціювати позачергові сесії обласних рад, на яких схвалити звернення до президента, прем"єра й Верховної Ради з вимогою звільнення міністра освіти Дмитра Табачника звернувся до депутатів обласних рад голова партії "За Україну!" В"ячеслав Кириленко.

Зокрема, у зверненні зазначається, що "той факт, що українську освіту, а отже – виховання майбутнього покоління українців, віддано в руки людини, яка зневажає українську мову, історію, національну ідентичність, є прямим викликом українському народу".

"12 березня я зареєстрував у Верховній Раді проект постанови "Про звільнення міністра освіти і науки України Табачника Д.В." (N 6183). Зрозуміло, що коаліція, уряд і президент Янукович намагатимуться захищати цього міністра. Для його зняття потрібні рішучі й скоординовані дії всіх небайдужих людей. Такі дії під гаслом "Стоп Табачник!" вже розпочинаються по всій Україні", - йдеться у листі .

"Я переконаний, що позиція обласних рад відіграє далеко не останню роль у процесі усунення українофоба Табачника з міністерської посади", - переконаний В"ячеслав Кириленко.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Кириленко закликав депутатів облрад допомогти повалити Табачника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути