Ексклюзиви
четвер, 11 жовтня 2012 15:41

Кириленко: "Комуністів фінансують олігархи і вони будуть танцювати під дудку "регіоналів"
8

Фото: Фото: Любов Карнарук

Влада не очікувала, що опозиційні сили в Україні зможуть об'єднатися.

Про це у  Черкасах на зустрічі з мешканцями мікрорайону Луначарський заявив "бютівець" В'ячеслав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк вигадав про залякування виборців - "регіонал"

"Регіонали" казяться по всій країні, бо бачать, що опозиція наступає. Розуміють, що їм треба тільки перемогти. Вже і рейтинги підроблені пустили. На всіх своїх телеканалах розповідають, як програє опозиція. Понастворювали різних партій. Думають, у людей закрутиться голова і не знатимуть за кого голосувати. Ми порозумілися зі "Свободою". Ніде наш не йде проти "свободівця" і навпаки. В Януковича почалася паніка. Як це так, ніби ж дві різні партії, а дійшли згоди. А ми ще й з "Ударом" до кінця тижня по кандидатах маємо вирішити. Ще більше ускладнимо владі завдання. І тоді вже для неї немає ніякого виходу. Не виключено, що мукачевих цього разу може бути кілька сотень. Адже закуплені відеокамери на дільницях працюватимуть лише до кінця голосування. А як будуть рахувати голоси, камери виключать. Ми двічі вносили поправку, щоб бачити чим комісія займатиметься. Кістьми лягають, Чечетов б'ється в істериці, "всё, что угодно, только не это", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині вкрали "виборчі" веб-камери

Каже, що підтримує кандидата в народні депутати від Об'єднаної опозиції по округу №197 Леоніда Даценка. На питання людей щодо комуністів, В'ячеслав Анатолійович запевнив, що це та ж Партія регіонів.

"На біг-бордах "регіоналів" треба ставити "плюс комуністи". І тоді це буде правда. Комуністів фінансують олігархи і вони будуть танцювати під дудку "регіоналів", - сказав В'ячеслав Анатолійович.

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: "Комуністів фінансують олігархи і вони будуть танцювати під дудку "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути