Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2012 21:43

Опозиція мала об'єднатися раніше – Бригинець

Опозиція мала об'єднатися раніше – Бригинець
Олександр Бригинець. Фото: glavcom.ua

Депутат Київради, Голова постійної комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець вважає, що опозиція мала об'єднатися раніше, бо сама декларація усунення розпорошення голосів, ще не означає, що цього не станеться.

Про це він повідомив в ефірі 5 каналу.

"Насправді, будь-яке об'єднання – позитивне. Коли ще рік тому говорили про об'єднання великої кількості опозиційних сил – ніхто в це не вірив. Пам'ятаємо, що 8 опозиційних сил створило об'єднану опозицію. Хоча, в певний період були проблеми, поки всі політичні сили, які ввійшли в об'єднану опозицію зрозуміли, що вони одна сила – минуло багато часу", - зауважив Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі агітацію за "Регіони" розмістили на гривневих купюрах

На його думку, затягнувся момент, коли прихильники "Свободи" і Об'єднаної опозиції зрозуміли, що ці  політичні сили в одній команді. "Є велика небезпека того, що те, що задекларовано зараз, воно й залишиться декларацією", - підкреслив політик.

Також він додав, що, аби переконати та пояснити виборцю щось - потрібен час. В більшості округів є представник Об'єднаної опозиції , якого підтримує "Свобода".  Якщо на його місті опиниться представник партії Кличка, то чи буде його підтримуватиме "Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок відмовляється знімати своїх кандидатів округах через Кличка

"Це рішення мало бути прийнятим трошечки  раніше", - зазначив він. "Це мажоритарні вибори, там  спрацьовує фактор особистості. Коли знімається мало рейтинговий кандидата користь високо рейтингового  – це, може, й спрацює", - резюмував Бригинець.

Зараз ви читаєте новину «Опозиція мала об'єднатися раніше – Бригинець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути