четвер, 11 жовтня 2012 13:12

Яценюк вигадав про залякування виборців - "регіонал"

Яценюк вигадав про залякування виборців - "регіонал"
Віталій Заблоцький. Фото: urist.in.ua

У Партії регіонів заявляють, що громадяни, які донедавна підтримували Об'єднану опозицію, сьогодні віддають перевагу іншим політичним гравцям. Відчуваючи це, опозиціонери починають вдаватися до необ'єктивних і непереконливих заяв.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Віталій Заблоцький, коментуючи критичне висловлювання голови Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсенія Яценюка у Миколаєві про хід виборчого процесу.

"Відчуваючи критичне падіння рейтингів на фініші, перший номер Об'єднаної опозиції не знайшов нічого кращого, як знову дістати з шафи заїжджену платівку про фальсифікації, до того ж, застосовуючи непереконливий, бездоказовий стиль обвинувачень, ультиматуми", - сказав Заблоцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк спецслужбам: Не треба нас знімати, я передам запис в хорошій якості

Говорячи про те, що, за даними ряду останніх соцдосліджень, розклад сил вже явно не на користь Об'єднаної опозиції, парламентарій повідомив: "Досвід показує, що громадяни в останній місяць перед виборами, щотижня, все більше роблять свій вибір або змінюють його. Тобто серед тих, хто не визначився, все більший відсоток робить свій вибір".

"І цей вибір - об'єктивна річ. Сьогодні він не на користь так званої Об'єднаної опозиції. Люди, які готові були підтримати її ще місяць тому, сьогодні, з різних міркувань, а може, і з міркувань здорового глузду, віддають перевагу вже іншим політичним гравцям", - додав він.

На його думку, відчуваючи це, "Арсеній Петрович у відчаї вдається до малоефективних методів реакції, які тільки показують, що у рядах опозиції знову наступає криза жанру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк: Тимошенко – "непотопляємий" фактор української політики

Нагадаємо, Яценюк на прес-конференції у Миколаєві заявив, що, Об'єднана опозиція вимагає від Президента України Віктора Януковича забезпечити порушення кримінальних справ за фактами тиску на членів виборчих комісій від опозиції та звільнити від посад керівників міліції, СБУ і прокуратури, які допускають такі порушення закону.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вигадав про залякування виборців - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути