четвер, 11 жовтня 2012 00:15

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Яценюк: Тимошенко – "непотопляємий" фактор української політики

Яценюк: Тимошенко – "непотопляємий" фактор української політики
Арсеній Яценюк вважає Тимошенко – "непотопляємою". Фото: file.liga.net

Голова Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вважає, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко є важливим фактором української політики, ставши частиною майбутнього країни.

Про це він заявив в інтерв'ю Савіку Шустеру на Першому національному.

На його думку, Тимошенко – "молодець", оскільки ще "будь-кого зарядить своєю енергетикою".

"Знаєте в чому специфіка Тимошенко? Я вважаю її непотопляємою. Юлія Тимошенко – це фактор української політики навічно. Все. Юлія Тимошенко потрапила в українську історію. Вона стала частиною української історії і майбутнього", - пояснив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правозахисник відчув у справах Тимошенко і Луценка політичні мотиви

"Вже вони закрили її в тюрму, дали їй 7 років ув'язнення. Вона не має можливості спілкуватись, вона не має можливості давати інтерв'ю, донести свою позицію", - додав він.

Окрім того, Яценюк впевнений, що лідер "Батьківщини" має величезний вплив, не зневажаючи на жодні перепони.

"Вона все рівно має свою позицію. Вона все рівно її доносить через листи, через адвоката. Вона все рівно не просто впливає, а грає важливу роль. І буде грати..Хтось її любить, хтось її не любить, але її не можливо не поважати. І те, що я бачу – політичні опоненти її поважають", - підкреслив Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Об'єднана опозиція припустилася серйозної стратегічної помилки"

Окрім того, кажучи про об'єднання політичних партій "Фронт змін" та "Батьківщина", він заявив, що це було "єдиним вірним рішенням".

"В рамках об'єднання ми отримали команду. Ми дійсно отримали команду людей, не просто вивіску, не просто одне, чи два лиця, не просто красиві гасла і хорошу рекламу. Ми отримали людей, які мають досвід, які мають знання, які готові працювати", - зауважив опозиціонер.

"Коли ми говоримо про наше об'єднання, то це було, звичайно, в першу,чергу, наше спільне рішення з Юлією Тимошенко. Я їй щиро вдячний..Шансу перемогти регіоналів без об'єднання – не має", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко піариться на ув'язненій Тимошенко

Також він розповів, що політичним силам "треба було знайти в собі сили та мужність, аби переступити через дуже багато.. особистих образ, минулих висловів, реальної конкуренції, навіть війни, яка передувала нашому об'єднанню, щоб сісти за один стіл, і сказати "Ми не воюємо. Ми одна команда".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Тимошенко – "непотопляємий" фактор української політики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути