Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 16:54

Кириленко: Дії БЮТ загрожують територіальній цілісності і незалежності України

"Сьогодні БЮТ, регіонали й комуністи хочуть остаточно відібрати повноваження у Президента і передати їх партійним фракціям парламенту і якомусь "канцлеру", який цими фракціями буде призначатися".

Таку заяву зробив голова фракції "Наша Україна – Народна самооборона" В"ячеслав Кириленко, коментуючи ініціативи БЮТ щодо внесення змін до Конституції, повідомляє прес-служба блоку.

"Такі дії БЮТ створюють реальну загрозу територіальній цілісності й державній незалежності України, які на нинішньому етапі розвитку країни здатна захистити лише дієва президентська влада", - підкреслив він.

"У зв"язку з цим ми ще раз звертаємося до наших партнерів з БЮТ з наполегливими проханнями припинити руйнування коаліції, сепаратні дії спільно з опозиційними партіями проти партнерів по коаліції, а найголовніше – відмовитися від наміру всупереч волі громадян ревізувати Конституцію і передати президентські повноваження Верховній Раді", - зазначається в заяві, пише РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Кириленко: Дії БЮТ загрожують територіальній цілісності і незалежності України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути