четвер, 22 березня 2007 08:51

Кінах не з"ясовуватиме стосунків з Ющенком

Новоназначений міністр економіки України Анатолій Кінах не збирається з"ясовувати стосунки з будь-яким посадовцем, у тому числі з президентом України Віктором Ющенком. Про це він сказав у інтерв"ю журналістам у середу в Києві, відповідаючи на запитання, чи остаточно зіпсовані його стосунки з президентом.

– Я не займаюся з"ясовуванням стосунків із тим або іншим посадовцем, незалежно від його статусу, включаючи президента. У мене є принципи, які я послідовно захищаю, будучи на всіх посадах в Україні за 15 років, і вони не залежать від посад і політичної кон"юнктури", – сказав Кінах.

Кінах також повідомив, що має намір скласти повноваження народного депутата, оскільки обіймає посаду державного службовця.

У ефірі "5 каналу" Кінах також підтвердив, що "не має наміру на такому рівні вступати в дискусію з президентом", "хай все залишиться на совісті тих, хто дозволяє собі такі оцінки".

"Президент держави не має права, не залежно від імені, не повинен бути джерелом нестабільності або дозволяти собі політику: чим гірше, тим краще", – заявив він, підкресливши, що глава держави повинен радіти тому, що представник Співтовариства працедавців і підприємців працюватиме в уряді.

Нагадаємо, що вчора Ющенко назвав "ганьбою морального типу" всю подію з призначенням члена фракції "Наша Україна" Кінаха на пост міністра в уряді Віктора Януковича, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Кінах не з"ясовуватиме стосунків з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути