неділя, 06 грудня 2009 13:20

Кільчицька в перервах між нарадами пише казки

Кільчицька в перервах між нарадами пише казки

Перший заступник мера Ірена Кільчицька вирішила узяти приклад зі свого шефа і зайнятися письменницькою діяльністю. Вона пише книгу, яка розрахована на жіночу аудиторію від 16 років. Робоча назва книги "Як утриматися на ногах".

"Пишу я її разом з київською письменницею Оленою Рог. Вийде книга через декілька місяців. Перед надходженням у продаж ми влаштуємо автограф-сесію. Це буде однозначно бестселер: з гумором, іронією, в деяких місцях з сарказмом і з дуже великою часткою авантюризму. Сюжет буде художньо-документальний", - розповіла Ірена Реонольдівна.

Книга також буде ілюстрована фотографіями з особистого архіву Кільчицької. А 16 грудня на добродійному аукціоні з молотка піде казка, яку написала екстравагантна заммера.

"Організатори аукціону дали мені картинку і попросили описати її як казку. Я зробила це хвилин за 15, в перерві між нарадами", - зізналася Кільчицька.

За її словами, ніяких банальностей типу принцес і Попелюшок в казці немає.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька в перервах між нарадами пише казки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути