пʼятниця, 14 серпня 2009 10:42

Черновецький написав третю книгу самостійно

Черновецький написав третю книгу самостійно

Мер Києва Леонід Черновецький написав свою третю книгу, повідомляє радник очільника міста Марта Гримська. Вона уточнила, що книга вже повністю готова, і передача її в друк - питання декількох днів.

Нове творіння Черновецького отримало назва "История успеха". Книга, за словами радника, вийшла автобіографічною: у ній київський мер описав історію свого життя, розповів про стосунки в сім"ї, передав свої переживання як людину, політика і бізнесмена.

Гримська спеціально підкреслила, що Черновецький написав "Историю успеха" самостійно. Планується, що книга надійде в продаж у вересні.

Перша книга Черновецького, "Сповідь мера", вийшла в 2008 році. Презентація другої книги під назвою "Як стати мільйонером?", пройшла в березні 2009 року. У епіграфі мовилося: Я знаю шлях до блискучої вершини. / Забудьте сумніви, ідіть зі мною.

Вона складається зі вступу і 11 розділів; далі розміщені вислови відомих українців про київського мера. На подальших ста сторінках 130-сторінкової книги опублікована "законотворча діяльність Леоніда Черновецького у сфері підприємництва".

Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Черновецький написав третю книгу самостійно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути