середа, 23 вересня 2009 15:33

Черновецький знову видав книгу про секрети свого успіху

Черновецький знову видав книгу про секрети свого успіху

Наступного тижня вийде чергова книга мера Києва Леоніда Черновецького "Історія успіху".

Про це повідомляється на офіційному сайті мера Києва.

У своїй новій книзі Черновецький ділиться досвідом 15-річної успішної роботи в бізнесі і дає рекомендації для тих, хто також хоче стати успішним. Крім того, у ній мер описав історію свого життя, розповів про відносини в родині і про свої переживання.

Оповідання столичний градоначальник починає з міркувань про минуле: "Ніколи не потрібно забувати себе колишнього. У людини, яка вміє мислити, робити висновки і приймати рішення, ніколи немає, і не може бути минулого життя, минулого часу. Життя одне, і кожен прожитий рік -- це всього лише набуття досвіду, який допомагає в подальшому житті і дозволяє кожен наступний його етап проживати гідно ".

Книга складається з кількох частин. У її першій частині, під назвою "Службовець", Черновецький розповідає про період становлення від випускника Харківського юридичного інституту до заступника проректора Київського державного університету.

Друга частина "Мільйонер" оповідає про те, як мер Києва заробив перші гроші і в який момент він відчув себе багатою людиною.

Третя частина "Політик" присвячена роботі Черновецького у Верховній Раді і виборам Київського міського голови в 2006 році.

Остання частина "Мер" оповідає про останні роки роботи на посаді міського голови. Тут мер пояснює, чому підвищив комунальні тарифи, як наповнюється бюджет і як протікає його робочий день.

Нагадаємо, що в лютому цього року, мер Києва Леонід Черновецький написав книгу під назвою "Як стати мільйонером?", де ділиться таємницями успіху в бізнесі і розповідає життєву філософію.

А вже у квітні цього року в мерії Києва взялися за переклад книги англійською мовою.

За матеріалом Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Черновецький знову видав книгу про секрети свого успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути