середа, 12 вересня 2007 11:08

Кільчицька назвала міністра охорони здоров`я алкоголіком

"Я заявляю: він був в стані алкогольного сп`яніння. І це його нормальний стан, - сказала про одну зі своїх зустрічей з міністром охорони здоров`я Юрієм Гайдаєвим заступниця київського мера Ірена Кільчицька на прес-конференції, присвяченій стану справ у медицині.

"Тяга до алкоголю – не кримінал. Буш теж був алкоголіком, але вилікувався і став президентом Америки", - додала Кільчицька.

Вона вважає, що міністр охорони здоров`я повинен бути призначений не за партійною ознакою і повинен вести нормальний спосіб життя.

Що ж до столичної медицини, то, за словами заступниці Черновецького, колишня влада довела її до плачевного стану. Особливо це стосується Центральної (колишня Жовтнева) лікарні і стоматологічної поліклініки, що розташована на вулиці Пимоненка.

Медики, що працюють в цих закладах, звинувачують КМДА в рейдерстві. Кільчицька, у свою чергу, сказала, що території цих лікарень використовуються для комерційного будівництва немедичного напряму. І на найближчу сесію Київради буде винесений проект рішення, що забороняє подібні дії, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кільчицька назвала міністра охорони здоров`я алкоголіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути