середа, 05 грудня 2012 15:27

Керівники країн СНД підписали низку угод про співпрацю

Керівники країн СНД підписали низку угод про співпрацю
Фото: eurasianews.md

Глави держав СНД на засіданні ради в Ашхабаді в середу підписали пакет документів.

Як передає кореспондент "Інтерфаксу", серед підписаних документів, зокрема, угода про співпрацю в області організації інтегрованого валютного ринку держав - учасниць Співдружності Незалежних Держав (СНД), рішення про перспективні напрями розвитку об'єднаної системи протиповітряної оборони держав СНД, угода про співробітництво в матеріально -технічному забезпеченні компетентних органів, що здійснюють боротьбу з тероризмом та іншими насильницькими проявами екстремізму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми - дуже відстала країна втрачених можливостей", - економіст

Крім того, підписано угоду про утворення ради керівників підрозділів фінансової розвідки держав СНД, рішення про голову економічного суду СНД, рішення про хід реалізації заходів щодо виконання рішення Ради глав держав СНД від 20 грудня 2011 року, про визначення співробітництва в галузі зв'язку та інформатизації ключовою темою взаємодії держав у сфері економіки в 2012 році.

Також у ході засідання було прийнято рішення про затвердження плану заходів з реалізації протоколу про затвердження положення про організацію взаємодії прикордонних йому та інших відомств країн СНД у наданні допомоги при виникненні і врегулюванні (ліквідації) кризових ситуацій на зовнішніх кордонах від 5 жовтня 2007 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров шкодує, що не вдалося переглянути газові контракти з Росією

Крім цього учасники прийняли рішення про керівника Антитерористичного центру держав - учасниць СНД і про голову Координаційного комітету з питань протиповітряної оборони при раді міністрів оборони держав СНД.

На засіданні було прийнято рішення оголосити 2013 роком екологічної культури і охорони навколишнього середовища в СНД.

Зараз ви читаєте новину «Керівники країн СНД підписали низку угод про співпрацю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути