понеділок, 20 червня 2011 17:32

Кендзьор розповів, як 22 червня провокатори матимуть "повні штани" з переляку

Кендзьор розповів, як 22 червня провокатори матимуть "повні штани" з переляку

80% населення Львова готові вийти на вулиці міста 22 червня, аби помолитись за українців, закатованих НКВДистами в останні червневі дні 1941 року. Від зустрічі з такою кількістю людей у провокаторів будуть "повні штани радості".

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор.

Зокрема, він висловив упевненість, що рішення КСУ щодо незаконності використання червоного прапора під час урочистостей не стане перепоною для здійснення політичних провокацій 22 червня.

"На подібні рішення комуністи та решта прихильників червоного радянського фашизму не звертають уваги. Звісно, вони можуть бавитись цим прапором на своїх партійних з'їздах. Тут ніхто заперечувати їм не буде - хай їдять свій червоний прапор", - сказав Кендзьор.

За його переконанням, люди, які розуміють, що червоний прапор став поза законом, будуть 22 червня значно рішучими, ніж 9 травня, бо "правда - за ними".

"Якщо будь-які гості з Харкова, Одеси, зі Сходу та Півдня України, перебуваючи 22 червня у Львові, Тернополі, Івано-Франківську забажають долучитись до загальної молитви за упокій жертв комуністичних фашистських репресій, вони будуть шанованими гостями", - запевнив Кендзьор.

Разом з тим, політик попередив, що якщо хтось приїде "вчити і показувати, як треба любити червоний прапор, то їм, повірте, дадуть не таку відповідь як 9 травня, а значно серйознішу відсіч".

"Якщо вони спробують осквернити пам'ять закатованих червоними фашистами тисяч і тисяч галичан і вчинять глум із своїм червоним прапором, львів'яни дадуть їм дуже серйозну відповідь. Сто тисяч людей на вулицях міста візьмуть у коло оцих "гостей", як писав Василь Симоненко, "байстрюків катів осатанілих". І тоді у цих "візитерів" будуть повні штани від радості - з цією радістю вони й поїдуть до своїх домівок", - резюмував Кендзьор.

Нагадаємо, раніше голова Львівської обласної ради Олег Панькевич заявив, що у Львові буде створено штаб для протидії можливим провокаціям під час заходів 22 червня. У цей день Львівська область буде вшановувати пам'ять усіх загиблих у війні, але більшість заходів будуть присвячені пам'яті тисяч жителів області, убитих підрозділами НКВС під час перших днів війни з Німеччиною в кінці червня 1941 року.

Слід зазначити, вивішування червоних прапорів на адміністративних будівлях поряд з державними прапорами України суперечить Конституції України. Відповідне рішення Конституційного суду було оприлюднено 16 червня. КСУ постановив, що Конституція визначає вичерпний перелік державних символів, і червоний прапор до них не належить.

Зараз ви читаєте новину «Кендзьор розповів, як 22 червня провокатори матимуть "повні штани" з переляку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути