понеділок, 11 квітня 2011 14:27

Каськів розповів, як втілити "Олімпійську надію 2022"

Каськів розповів, як втілити "Олімпійську надію 2022"

Голова Національного комітету з інвестицій Владислав Каськів заявив, що до можливої зимової Олімпіади 2022 року в Україні треба побудувати дві міжнародні гірськолижні траси та 30 підйомників.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, щойно у Львові завершилась нарада регіонального комітету економічних реформ під головуванням президента Віктора Януковича.

Під час наради Каськів відзначив, що, якщо "Олімпійська надія 2022" буде втілено, то буде створено додатково 130 тисяч робочих місць.

"Для цього треба збудувати дві міжнародні гірськолижні траси та 30 підйомників. Звичайно, це мають бути гроші інвесторів, а не освоєння бюджетних коштів, - сказав він. - До липня місяця мають бути зроблені усі розрахунки, а до жовтня - бізнес-плани. Тоді буде проведено тендер".

У свою чергу, голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк попросив президента провести експеримент в його області - до 2012 року усю землю під об'єкти своїм та закордонним інвесторам давати безкоштовно.

Разом з тим, Янукович дав вказівку владі Львівщини до 2012 року підготувати перелік спортивних об'єктів, які б мали бути збудовані до 2022 року. Також, за його словами, слід розробити гірськолижні маршрути, визначити місця для розміщення спортивних команд, узгодити терміни змагань.

"Як тільки ми завершимо чемпіонат 2012 року, буде стартувати підготовка до Олімпіади. І те, як ми проведемо Євро, так Україну будуть трактувати - чи здатні ми реалізовувати проекти", - підсумував президент.

Нагадаємо, сьогодні президент України Віктор Янукович прибув до Львова. Він побував на будівництві стадіону до Євро 2012. Після цього, політик провів нараду регіонального комітету "Олімпійська надія 2022".

Зараз ви читаєте новину «Каськів розповів, як втілити "Олімпійську надію 2022"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути