понеділок, 11 квітня 2011 14:04

Янукович вимагає від Цимбалюка вкрадені гроші

Янукович вимагає від Цимбалюка вкрадені гроші

Президент України Віктор Янукович вимагає від обласної влади Львівщини повернути вкрадені гроші, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Щойно ми повертались зі стадіону сюди, їхали в машині, і місцева влада одразу попросила в мене гроші. Це правильно, я розумію, адже сам колись очолював адміністрацію. Але я хочу у вас запитати, куди поділись гроші, які виділили на 300 недобудованих об'єктів області?" - спитав глава держави, водночас не уточнивши, про які проекти йдеться.

"Це стосується не лише Львівщини, а й усіх західних областей. Коли ви повернете гроші, які були спрямовані на ліквідацію стихійного лиха - повені - і вкрадені? Скільки з них ви можете повернути? Я ще не почув конкретної відповіді на це питання. Не можна так безбожно красти. Не йдеться про партійні кольори. Корупція кольорів не має", - заявив Янукович.

Разом з тим, говорячи побудову об'єктів до Євро-2012, президент зазначив, що минулого року ще ніхто з його близьких колег не вірив, що "ми увійдемо в рамки своєчасного виконання побудови об'єктів".

"Щойно я переглянув фото історії побудови цих об'єктів і справді бачу, що на початок 2010 року картина була сумна. Але я хочу подякувати будівельникам, місцевій владі та Борису Колеснікову. Я пам'ятаю, як закликав Колеснікова до себе кабінет і поставив йому чітке завдання - наздогнати графік виконання робіт. Я думаю, що він добре зрозумів, що для нього означає не виконати завдання. Отже, сьогодні ми увійшли в графіки і зберегли добре ім'я України", - наголосив Янукович.

Також глава держави подякував Платіні за те, що він повірив на слово владі Львівщини.

"Я розумію, що для Платіні це був великий ризик. Адже він стояв на порозі свого президентства в УЄФА", - уточнив Янукович.

Нагадаємо, сьогодні президент України Віктор Янукович прибув до Львова. Він побував на будівництві стадіону до Євро 2012. Після цього, політик провів нараду регіонального комітету "Олімпійська надія 2022".

Головою Львівської обласної держадміністрації є Михайло Цимбалюк.

Зараз ви читаєте новину «Янукович вимагає від Цимбалюка вкрадені гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути