пʼятниця, 15 лютого 2013 17:57

Кармазін має намір очистити парламент від "лже-депутатів"

Кармазін має намір очистити парламент від "лже-депутатів"
Юрій Кармазін. Фото: gazeta.ua

Влада провела парламентські вибори ще до самого голосування.

Про це на прес-конференції у Києві сказав колишній народний депутат Юрій Кармазін, коментуючи рішення ВАСУ щодо позбавлення мандатів народних депутатів Олександра Домбровського та Павла Балоги за його позовом.

"Я продовжую ту лінію, яку і проводив — доведення до громадян безпрецедентних дій ЦВК, які була із початків, ще з реєстрації народних депутатів. Адже влада придумала механізм — знімати кандидатів ще до виборів", - зауважив він.

Кармазін нагадав, що загалом до парламентських виборів за надуманими підставами було відмовлено у реєстрації 443 кандидатам. Однак за це ніхто з членів Центральної виборчої комісії покарання не поніс.

"З того часу я не можу називати представників опозиційних партій опозиційними, бо вони змовчали про це . Вони змовчали через існуючу домовленість із владою. Це не опозиційні партії, а "не владні", - підкреслив екс-нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Судді ВАСУ скоїли посадовий злочин. Права в їхньому рішенні - нуль" - Головатий

Він також нагадав, що саме таким чином його самого було позбавлено можливості балотуватися, через що він подав позов до ЄСПЛ. Крім того, він розповів, що частина суддів ВАСУ, які приймали рішення щодо позбавлення мандатів Балоги і Домбровського, четверо розглядали і його справу щодо недопущення до участі у виборах.

"Їх (суддів) тоді переламали. Тоді було видано суддям 5 квартир, і дві з них отримали судді, які якраз і мали причетність до моєї справи", - зауважив політик.

"Не так просто кидати камінці у Кармазіна. Бо за ним правда", - підкреслив він.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи збирається він балотуватися до парламенту під час довиборів, він наголосив: "Як тільки я очищу Верховну Раду лже-депутатів ( які потрапили до парламенту через фальсифікації — ред.), то тоді, може, і піду у парламент".

Зараз ви читаєте новину «Кармазін має намір очистити парламент від "лже-депутатів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути