четвер, 22 липня 2010 09:30

Карасьов стане керівником "Єдиного центру"

Карасьов стане керівником "Єдиного центру"

Директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов повідомив КоммерсантЪ-Украина, що вступає в партію "Єдиний Центр".

"Так, я вступаю, але не в ту партію, яка існує зараз, а в ту, якою вона стане після реорганізації", - заявив він, додавши, що стати одним з керівників "Єдиного Центру" йому запропонував член президії партії Віктор Балога.

Газета зазначає, що протягом певного часу, коли Секретаріат Президента очолював Віктор Балога (в 2006-2009 роках), Карасьов працював його радником.

А в день підписання екс-президентом Віктором Ющенком указу про звільнення Балоги з посади глави СП Карасьов заявив, що той може взяти участь у президентській кампанії як кандидат.

"Балога може виявитися саме тією сильною рукою, за якою тужить Україна", - заявив тоді Карасьов.

Учора ж політолог повідомив, що в партії Єдиний Центр відбувається "серйозна внутрішня реорганізація", яка завершиться з"їздом 14 серпня.

"У партії не буде одного постійного голови, вони змінюватимуться раз на кілька місяців. Одним з таких керівників буду і я", - уточнив Карасьов.

Карасьов - не перший політолог, який став публічним політиком. Наприклад, депутатом Верховної ради V та VI скликань було обрано головного редактора журналу Полiтична думка Володимира Полохала.

25 травня директор Інституту проблем управління імені Горшеніна Кость Бондаренко став заступником голови партії Сильна Україна, очолюваної віце-прем"єром Сергієм Тігіпком.

На відміну від Бондаренка, Карасьов не має наміру відмовлятися від керівництва Інститутом глобальних стратегій.

Зараз ви читаєте новину «Карасьов стане керівником "Єдиного центру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути