четвер, 15 липня 2010 11:09

Експерт пояснив, чому Катерина Ющенко не очолить "Нашу Україну"

Експерт пояснив, чому Катерина Ющенко не очолить "Нашу Україну"

Політолог Вадим Карасьов категорично виключає можливість того, що Катерина Ющенко може очолити партію "Наша Україна". Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Це несерйозно. По-перше, Віктор Ющенко не збирається йти на покій. Він збирається бути в активній політиці. По-друге, це ризики для "Нашої України" і самої Катерини Чумаченко (Ющенко - ред.) у разі, якщо вона стає головою партії", - сказав Карасьов.

Він пояснив, що для дружини екс-президента такий розвиток подій - це антипіар, оскільки знову з"являться чутки про її причетність до американської розвідки.

"Будуть реанімовані різні "тараси козаки", які колись говорили, що ваша дружина американка. Будуть згадувати ЦРУ... Це легкий спосіб наразитися на чорний брудний антипіар", - зазначив політолог.

"Чумаченко і взагалі родина Ющенко не стане підставляти під удар себе, сім"ю, дітей і бренд "Нашої України"", - додав експерт.

Карасьов вважає, що стаття Вячеслава Піховшека про можливе призначення Катерини Ющенко очільницею НУ є своєрідною помстою.

"Піховшек один із постраждалих від помаранчевої революції. І можливо у нього є почуття злості до тих, хто уособлював помаранчевий період України. Це така помста на психологічному рівні. Ідея помсти не полишає свідомість, як окремих палких прихильників нинішнього президента, так і тих діячів епохи Кучми, які хочуть сьогодні вмонтуватися у систему Януковича", - зауважив Карасьов.

Зараз ви читаєте новину «Експерт пояснив, чому Катерина Ющенко не очолить "Нашу Україну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути