пʼятниця, 23 жовтня 2020 15:19

Кандидата в мери від Ляшка облили зеленкою

Кандидата в мери від Ляшка облили зеленкою
У Барни діагностували хімічні опіки першого і другого ступеня. Фото: Facebook/ Богдан Яциковський

Увечері 22 жовтня в Тернополі невідомий облив зеленкою кандидата на посаду мера міста від Радикальної партії Володимира Барну. Правоохоронці розшукують зловмисника.

В поліції Тернопільщини повідомляють, що подія сталася 22 жовтня, близько 18:43.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дворі кандидата на посаду голови ОТГ влаштували підпал

"Повідомлення в поліцію надійшло від одного з кандидатів на посаду мера Тернополя про те, що невідомий чоловік завдав йому тілесні ушкодження й плеснув в обличчя зеленкою. В цей час заявник виходив з приміщення одного з телеканалів", - інформують в поліції.

Голова Тернопільської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка Богдан Яциковський розповів, що напад здійснили на кандидата на посаду мера Володимира Барну.

"Тільки що нашого кандидата на посаду мера Тернополя Володимира Барну після ефіру на місцевому ТБ облили без пояснень зеленкою і завдали тілесних ушкоджень в обличчя. Викликали швидку і поліцію. Деталі пізніше", - написав Яциковський в Facebook.

У Барни діагностували хімічні опіки першого і другого ступеня, додав він.

"Вимагаємо від обласної поліції об'єктивного розслідування та притягнення до відповідальності людини, яка вчинила злочин", - зазначив Яциковський.

Правоохоронці встановили можливих свідків та очевидців і вилучили відео з камери спостереження. Підозрюваний худорлявої статури, був у захисній масці.

Комітет виборців останніми днями перед місцевими виборами фіксує зростання кількості випадків насильства й використання чорного піару.

Місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Кандидата в мери від Ляшка облили зеленкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути