вівторок, 29 квітня 2014 01:09

Канада запровадила нові санкції проти РФ

Канада запровадила нові санкції проти РФ
Фото: zn.ua

Канада запровадила нові санкції проти Росії. Про це йдеться в заяві прем'єр- міністра Канади Стівена Харпера .

Санкції вводяться проти дев'яти громадян Росії, що входять в оточення президента Володимира Путіна, і двох російських банків .

"Наш уряд ясно дав зрозуміти, що подальше залякування і дії з дестабілізації України , призведуть до наслідків. Незаконна окупація України триває , і військова агресія Росії розширюється ", - пояснив введення санкцій Стівен Харпер .

Він повідомив , що єдиним виходом для Росії є повага суверенітету і територіальної цілісності України . "Поки Росія не продемонструє повагу до суверенітету і територіальної цілісності України , Канада буде працювати зі своїми союзниками і солідарними країнами , щоб чинити тиск , який призведе до економічної та політичної ізоляції Росії" , - додав прем'єр -міністр Канади.

Нагадаємо, США ввели нові санкції проти Росії, яка порушила угоду в Женеві. Згідно з повідомленням Білого дому, нові обмеження торкнуться семи російських чиновників , а також 17 компаній.

Зараз ви читаєте новину «Канада запровадила нові санкції проти РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути