понеділок, 08 грудня 2014 09:03

Канада розширить воєнну допомогу Україні

Канада розширить воєнну допомогу Україні
zik.ua

В понеділок, 8 грудня до України прибуде з візитом міністр національної безпеки та депутат парламенту Канади Роб Ніхольсон.

Про це повідомляє сайт канадського міністерства, - пише "Європейська правда"

Мета візиту – "підтвердити тверду підтримку Канадою України після російської агресії", наголошується у повідомленні. Заплановано провести переговори Ніхольсона з українським колегою, міністром оборони Степаном Полтораком.

За їх підсумками обидва міністри мають "оголосити про розширення двосторонньої співпраці між Україною та Канадою", зазначають у оборонному відомстві.

В повідомленні не уточнюється, в чому полягатиме така підтримка, але наголошується, що Канада ще від серпня надає українській армії підтримку у вигляді нелетального спорядження, а також здійснює інші заходи для "підвищення обороноздатності" Збройних сил України.

Як повідомляла Європейська правда, Канада є одним найрізкіших критиків Кремля серед країн-членів НАТО, а під час саміту "великої двадцятки" прем'єр Стівен Харпер особисто вимагав від Путіна "забратися геть з України".

Водночас, канадский посол раніше оголосив, що держава не має наміру постачати летальну зброю до України.

Зараз ви читаєте новину «Канада розширить воєнну допомогу Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути