середа, 20 лютого 2019 13:26

Кабмін виділив 25 млн грн на житло учасникам Революції

Кабмін виділив 25 млн грн на житло учасникам Революції
Уряд виділив гроші на житло майданівцям.

Кабінет міністрів виділив 25 млн грн на житло для учасників Революції Гідності та їхніх сімей. Відповідне рішення уряд прийняв у середу.

Учасників Революції Гідності та членів їхніх сімей внесли в уже затверджені Верховною Радою соціальні програми допомоги учасникам бойових дій, повідомляє Цензор.нет

"Минулого року урядом була завершена виплата компенсацій. До того ж зроблено це було достроково - на прохання самих учасників та з огляду на можливості, які на той момент мав бюджет", - сказав міністр соціальної політики Андрій Рева.

Цей пакет охоплює постанову про надання соціальної та психологічної реабілітації, надання послуг із соціальної та професійної адаптації, санаторно-курортного лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві третини вбивць майданівців втекли до Росії

В Україні 20 лютого відзначають День героїв Небесної сотні. У цей пам'ятний день вшановують подвиг учасників Революції гідності та увічнюють пам'ять героїв.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін виділив 25 млн грн на житло учасникам Революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути