неділя, 03 лютого 2019 18:32

"Йтимуть на вибори не з радістю, а з почуття відповідальності" - Євген Дикий про "вимушених порохоботів"

"Йтимуть на вибори не з радістю, а з почуття відповідальності" - Євген Дикий про "вимушених порохоботів"
Євген Дикий: "Люди, які боролися проти "совка", вийшли на Майдан, воювали, так і не спромоглися висунути свого кандидата у президенти". Фото: Тарас Подолян

Під час виборів президента України українці знову залишаються у ролі статистів. Про це Gazeta.ua розказав громадський активіст, ветеран АТО Євген Дикий.

"Для мене велике розчарування цьогорічних виборів, що ми, люди, які боролись за незалежність проти "совка", вийшли на Майдан, воювали, так і не спромоглися висунути свого кандидата. Знову будемо вибирати серед кандидатів, випещених огидною феодальною корумпованою системою. І серед них маємо вибирати менше зло, - каже Євген Дикий. -

В актуальному розкладі найменшим злом є Петро Олексійович. Його основний електорат складатимуть такі, як я – "вимушені порохоботи". Вони йтимуть на вибори не з радістю, а з почуття відповідальності за країну, бо альтернативи значно гірші.

Власне, дорослі люди та зрілі нації тим і відрізняються, що обирають головою, а не емоціями. Як тільки перемагають почуття – відбувається Brexit, обирають Трампа або Мадуро".

Читайте також: "Він до цього ще не дозрів. Так само як і Слава" - Ігор Кондратюк оцінив шанси кандидата в президенти

"У Порошенка з Юлію Володимирівною проблеми протилежні, - продовжує Дикий. - У неї нема проблеми вийти у другий тур. У неї проблема його виграти. Бо піде активізація тих, хто просто проти Тимошенко, а не за альтернативного кандидата.

За Порошенком же тягнеться не настільки потужний негатив. Тому більшість людей, які навіть ставляться до нього критично, все ж вважають його прийнятним.

Завдання Петра Олексійовича – пройти у першому турі. Тоді буде розпорошення голосів серед інших кандидатів. Голосуватимуть з думкою: підтримаю ідейно свого кандидата, а у другому турі - Порошенка. А у другому турі Порошенка не опиняється. Тому доля виборів вирішиться у першому турі".

Одним з побоювань Євгена Дикого є непередбачувана поведінка Петра Порошенка у випадку перемоги на виборах.

"Ми ж голосуватимемо за нинішнього Порошенка. А чи не закрутиться у нього голова від успіху? Не варто забувати, що цього року також парламентські вибори. Ймовірно, що Петро Олексійович у випадку президентства не отримає більшості в парламенті", - додає Дикий.

У неділю 3 лютого президент України Петро Порошенко зареєструвався кандидатом у президенти в Центральній виборчій комісії. У цей день закінчується термін подання документів до ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «"Йтимуть на вибори не з радістю, а з почуття відповідальності" - Євген Дикий про "вимушених порохоботів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути