середа, 02 січня 2019 22:49

"Він до цього ще не дозрів. Так само як і Слава" - Ігор Кондратюк оцінив шанси кандидата в президенти

"Він до цього ще не дозрів. Так само як і Слава" - Ігор Кондратюк оцінив шанси кандидата в президенти

Шоу-мен Володимир Зеленський не має шансів на найближчих виборах президента України. Про це Gazeta.ua розказав телепродюсер та ведучий Ігор Кондратюк.

"Високі місця Зеленського в рейтингах? Соціологи просто заробляють свій хліб. Він до цього ще не дозрів. Так само як і Слава, - сказав Кондратюк. - Зразу після Майдану Вакарчук мені категорично казав: "Мені болить, але політика - це не моє". Він хотів стати лідером громадської думки. Думаю, з того часу нічого не змінилося. Просто розуміє, що перед виборами треба підвищувати активність не лише політикам, а й лідерам громадської думки. І пояснювати людям, як правильно зробити вибір. Показувати, де чорне, де біле. Бо гібридна війна з Росією демонструє, що наші люди чорне від білого не відрізняють".

Читайте також: "Рятуй країну" - Вакарчука закликають іти у президенти

Нагадаємо, що восени 2018 під час зустрічі зі студентами у Харкові Вакарчук заявив про готовність пожертвувати творчістю заради політики.

"З Вакарчука можна було би зробити президента. Він – далеко не найгірший кандидат. До нього прислухаються. Але для цього треба зробити якийсь геніальний політтехнологічний трюк. Нехай поки вчиться державному управлінню у Стенфорді, як він це робить. Через п'ять років збере навколо себе хорошу команду. Зараз йому нема з ким іти на вибори", - додав Ігор Кондратюк.

О півночі 31 грудня 2018 року шоу-мен Володимир Зеленський оголосив про похід в президенти в ефірі "1+1". У цей час на інших телеканалах традиційно транслювали привітання від президента України.

Зараз ви читаєте новину «"Він до цього ще не дозрів. Так само як і Слава" - Ігор Кондратюк оцінив шанси кандидата в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути